Sokak ortasındaki çocuğun Gazze’nin kalbinde haince katledilişi!

Cuma günü, Gazze’nin kuzeyindeki Jabalia Al-Balad’da, işgal güçlerinin hedef aldığı bir çocuk hayatını kaybetti. Bu trajik olayın görüntüleri sosyal medyada yayıldı, ancak görüntüler yalnızca bir çocuğun ölümüyle sınırlı değil; aynı zamanda Cebeliye kampında devam eden şiddetin çarpıcı bir yansıması.

Saldırı sırasında, işgal güçleri çocuğu kurtarmak amacıyla toplanan Filipinlilere aniden füzelerle karşılık verdi.  Lakin bu, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü acımasız kuşatmanın sadece bir parçası. Kamp, son saatlerde yoğun bombardıman ve baskınların hedefi oldu. Cebeliye’de şehit sayısı 45’e yükselirken, Cuma sabahı itibarıyla yüzlerce insan yaralandı.

Filistin halkı, bu imha ve terör estiren saldırıların ardında duran karanlık güçleri deşifre etmek için seslerini yükseltiyor. Gazze’deki bu korkunç olaylar, barış umutlarını daha da zayıflatıyor. Dünya, bu zulme karşı ne zaman harekete geçecek?

Kaynak: Mira Haber 

Bir Cevap Yazın