Dürzilerden Netanyahu’ya: “Katil, defol”!

İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri’ndeki Mecdel Şems’in kasabası sakinleri, taziye için gelen Şeytan Netanyahu’yu “faşist ve suçlu” diye bağırarak tepki gösterdi.

İşgal altındaki Suriye Golan halkı Netanyahu’ya faşist ve suçlu olduğunu söyleyerek Mecdal Şems’e girmesini engellemeye çalıştı.

Golan Tepeleri’ndeki Mecdel Şems beldesini ziyaret eden Netanyahu’ya tepki gösteren İsrailliler, “katil”, “defol” ve “hepimizin düşmanı” sloganları attı.

Katil Netanyahu’nun, bölgeye başsağlığı dilemek için geldiği ancak halkın ziyareti protesto ederek taziyeleri kabul etmediği ifade edildi.

Halkın hışmına uğrayan Netanyahu’nun, bölgeyi hızla terk ettiği, bölgede ancak 15 dakika kadar kalabildiği belirtildi.

Kaynak: Mira Haber 

Bir Cevap Yazın