yasadigi tespit edilmesine ragmen morgdan cikmasina izin verilmedi 01
yasadigi tespit edilmesine ragmen morgdan cikmasina izin verilmedi 01

Yaşadığı tespit edilmesine rağmen morgdan çıkmasına izin verilmedi

Kolombiya’da bir hastanede öldü diye morga kaldırılan adamın akrabaları onu canlı buldu. Ancak Covid-19 bahanesiyle adamın çıkmasına izin verilmedi.

El Nacional’ın haberine göre, 67 yaşındaki Juan Jose Munos Romero isimli adam,  tansiyonunun yükselmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, 6 Temmuz’da Romero’nun öldüğünü belirterek morga gönderdi. Romero’nun öldüğüne inanamayan yakınları onu görmek istedi. Ancak Covid-19 pandemisi gerekçe gösterilerek morga girişlerine izin verilmedi.

Daha sonra kaçak yollardan morga girmeyi başaran Romero’nun kızı, babasının nefes aldığını ve gözlerinin açık olduğunu gördü. Doktorlar bu durumu, ölüm sonrası doğal reaksiyon olarak açıklayarak, kızı babasının öldüğüne ikna etmeye çalıştı. Kadın tüm ısrarlara rağmen babasını başka bir kliniğe götürdü ve adamın hemen tedavisine başlandı.

Hastanın morgda geçirdiği süre içinde, vücuttaki herhangi bir doku veya organa kan akışının azaldığı ya da kesildiği ciddi bir durum olan ‘iskemi’ye yakalandığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …