twitter beklenen ozelligi test etmeye basladi 1626936342 2357
twitter beklenen ozelligi test etmeye basladi 1626936342 2357

Twitter’a yeni özellik geliyor

Sosyal medya platformlarında görmeye alıştığımız beğenme tuşunun yanına bazı platformlar beğenmeme tuşu da ekliyor. YouTube ve Reddit’in ardından Twitter da beğenmeme özelliğini platforma getirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde bazı iOS kullanıcıları, Twitter uygulamasında beğenmek, yorum yapmak ve retweet yapmak dışında yeni bir seçenek gördüklerini belirtti. Yeni seçenek, ters başparmak havaya emoji ikonuna sahip olunca, kullanıcılar yeni özellik hakkında tartışmaya başladı. Twitter da bu konu üzerine açıklama yapmaktan kaçınmadı.

Some of you on iOS may see different options to up or down vote on replies. We’re testing this to understand the types of replies you find relevant in a convo, so we can work on ways to show more of them.
Your downvotes aren’t public, while your upvotes will be shown as likes. pic.twitter.com/hrBfrKQdcY

— Twitter Support (@TwitterSupport) July 21, 2021

Yeni eklenen seçenek, kullanıcıların tweetlere verilen cevapları beğenmemelerini sağlıyor. Tweetlerin beğenilmeme sayıları kullanıcılar veya orijinal tweetin yazarı tarafından görüntülenemiyor.

Twitter, beğenmeme seçeneğinin Twitter’ın topluluklar arası sohbette nelerin önemli veya önemsiz olduğunu anlamalarını sağlayacağını da belirtmiş. Test aşamasındaki özelliğin, genel kullanıcı ile buluşup buluşmayacağı belli değil, ancak şimdilik sadece seçili iOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …