10:19 Cuma / 29 Mart 2024 | 19 Ramazan 1445

Türkiye LGBTİ Birliği’nden alçak paylaşım: Hz. Muhammed’e hakaret!

Eşcinsel sapkınlık projesi olan LGBTİ, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla yayılıyor. Aile ve toplum yapısını hedef alan bu oluşum, gelecek nesilleri de sapkınlığa yönlendiriyor.

Yaradılıştan gelen cinsiyetlerini reddederek, sapkın ilişkilerini toplumun tamamına yaymak isteyen ve manidar bir şekilde “Onur Yürüyüşü” adıyla topluma dayatmaya çalışan bu sapkın zihniyet, İslam’ı ve mukaddeslerini hedef aldı.

Türkiye LGBTİ Birliği adlı eşcinsel haklarını savunduğunu iddia eden hadsiz yapı, Muhammed’e (aleyhisselam) hakaret ve aşağılama içeren birtakım paylaşımlarda bulundu.

Yapılan paylaşımda, İslam dininin pedofiliyi (küçük çocuklarla cinsel ilişkiye girme) savunduğunu iddia ederek, İslam peygamberi Muhammed’i (sallallahu aleyhi ve sellem) de bununla suçlayarak hakarette bulundu.

Kim bu Denge ve Denetleme ağı?

Edinilen bilgilere göre, Türkiye LGBTİ Birliği tüzel kişiliğe sahip bir kurum veya dernek değil. Ancak oluşum, 2012 yılından bu yana ILGA Uluslararası LGBTİ Federasyonu’na ve 2015’ten bu yana Denge ve Denetleme Ağı’na üye.

Tepkiler çığ gibi büyüyor

Sosyal medya kullanıcılarından biri, ”Rabbim izin verdikçe sizinle kutuplaşacağız, ötekileştireceğiz. Bu topraklara ahlaksızlığınızı yayamayacaksınız!” diyerek tepkisini gösterdi.

Bir diğer sosyal medya kullancısı ise ,”Sizler Mekkeli müşriklerinden daha müşrik ve kafirsiniz. Onlar Muhammed Aleyhiselam ile savaşmalarına rağmen kadınları konuya muhatab etmezdi. Ne şeref var ne ahlak. Lanet peşinizi bırakmasın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mira Haber

DİĞER GELİŞMELER