21:46 Cuma / 19 Nisan 2024 | 10 Şevval 1445

Trump’tan Biden’a gözdağı: ‘Yeni başlıyor’!

Donald , seçimlerle ilgili tüm hukuki üreçlerin takipçisi olacağını belirterek sosyal hesabından “Biden haksız yere başkanlık makamında hak iddia etmemeli yasal süreç yeni başıyor.” mesajını paylaştı.

Trump, aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, ülkede 3 Kasım Salı günü yapılan ve sonuçları hala açıklanmayan ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Amerikan halkının tüm oy sayım ve seçimlerin sonucunun onaylanması sürecinde tam bir şeffaflığı hak ğini belirten Trump, “Artık bu durum tek bir seçimle ilgili değil. Bu tüm ülkenin seçim sürecinin güvenilirliği ile ilgili.” ifadesini kullandı.

En başından beri yasal yollarla kullanılmış oyların sayılıp, yasal olmayanların sayıma dahil edilmemesi gerektiğini söylediklerini anımsatan Trump, Demokratların her fırsatta bu ilkeye karşı çıktığını kaydetti.

Trump açıklamasında, “Amerikan halkının, hükümetimize güvenini sağlamak için bu süreçte tüm hukuki yönlerin takipçisi olacağız. Sizin ve milletimiz için savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim.” mesajını verdi.

“YASAL SÜREÇ YENİ BAŞLIYOR”

, hesabından “Biden haksız yere başkanlık makamında hak iddia etmemeli yasal süreç yeni başlıyor” mesajını paylaştı.