tahrir us sam askeri sozcusu cevabimiz sert olur 01
tahrir us sam askeri sozcusu cevabimiz sert olur 01

Tahrir’uş Şam Askeri sözcüsü: Cevabımız sert olur!

Suriye’de faliyet gösteren Tahrir’uş Şam grubu askeri sözcüsü Ebu Halid El-Şami Rusya’nın sivillere yönelik saldırılarına dair açıklamada bulundu.

Tahrir’uş Şam askeri sözcüsü Ebu Halid El-Şami işgalci Rus milislerinin sivillere yönelik saldırılarına cevaplarının çok sert olacağını söyledi.

El-Şami şunları söyledi: İşgalci Rusya’nın sivil yerleşim yerlerine yönelik devam eden saldırılarında İdlib’in güney kırsalında bulunan bir köyü bombalaması sonucu bir genç kız hayatını kaybetti, birçok kişi de yaralandı.

El-Şami konuşmasına şöyle devam etti: Bu füze saldırısından sonra füzenin geldiği yer tespit edilerek Rus milislerine ait füze rampası imha edildi.

Askeri sözcü, “Düşman, El Muharr’de halkımıza yönelik herhangi bir saldırıda bulunursa, bunun sert bir şekilde karşılığı olacak” dedi.

Hatırlanacağı üzere; Tahrir’uş Şam, Rusya’nın geçen ay İdlib’in güneyindeki Maarat Al-China köyünde sivil bölgeleri hedef alan füze saldırılarına karşılık Rusya’ya ait sığınağı ve bir cephaneliği imha etmişti.

Kaynak: Mira Haber

*Yayınlanan haberlerde yer alan düşünceler ve ortaya konulan fikirler veya kişiler Mira Haber’in editöryel politikasını yansıtmayabilir.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …