selahattin demirtas a tehdit sucundan hapis cezasi 01
selahattin demirtas a tehdit sucundan hapis cezasi 01

Son dakika: Demirtaş Millet İttifakı’na resti çekti!

Son dakika haberi… Millet İttifakı içindeki restleşmelere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. İttifakta dikkat çeken bir gerginlik söz konusu durumdayken son olarak Selahattin Demirtaş’tan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan HDP’nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Millet İttifakı’na ‘Bizi sadece seçimlerde hatırlamayın’ çağrısında bulundu. İttifak üyeleri CHP ve İYİ Parti’ye rest çeken Demirtaş, “Seçim gününü beklemeye gerek yok. Peşinen söyleyelim, HDP’yi ciddiye almayanlar kaybeder” dedi.

HDP kanadı, Millet İttifakı üyeleri CHP ve İYİ Parti’ye yönelik restlerini sürdürüyor. Son olarak terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan HDP’nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, “Bizi ciddiye alın” çağrısı yaptı.

“HDP’SİZ KAYBEDERSİNİZ”

T24 sitesinde yayımlanan yazısında Demirtaş, “Seçim gününü beklemeye gerek yok. Peşinen söyleyelim, HDP’yi ciddiye almayanlar kaybeder” dedi.

“PROTOKOL İMZALAYALIM”

Muhalefete açık bir şekilde protokol imzalama teklifinde de bulunan Demirtaş, “Seçim sonrası için muhalefetin güven vermesi çok önemlidir. Yani seçilecek yönetim, bir süre sonra kendisinden başka tüm kesimleri yok saymamalı. Gerekirse kamuoyu huzurunda ilkesel protokol imzalanmalıdır” ifadelerini kullandı.

“PAYANDA OLMAYIZ”

Demirtaş, geçtiğimiz aylarda yine Millet İttifakı’na çağrıda bulunarak “Kimse bizi iki kötü arasında tercihe zorlamaya kalkmasın. Biz buna payanda olmayız. Muhalefet, HDP ile diyalogdan kaçıyorsa ortada bir tuhaflık var demektir” demişti.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …