sokak ortasinda 11 kilo altini gasp ettiler 02
sokak ortasinda 11 kilo altini gasp ettiler 02

Sokak ortasında 11 kilo altını gasp ettiler

İstanbul’un Esenler ilçesinde, bir kuyumcu, bu sabah evinden çıkıp iş yerine gideceği sırada silahlı kişilerce gasp edildi.

Bu sabah saat 10:00 sıralarında Esenler Kazım Karabekir Mahallesi 1048 Sokak’ta isminin Cengiz olduğu öğrenilen bir kuyumcu, önceki gün evine getirdiği 11 kilo altınla evinden çıkıp iş yerine gideceği sırada gasp edildi. Araç içinde, bir saat süreyle evin yakınında bekleyen kar maskeli kişiler, çanta içindeki 11 kilo altını alarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 34 RE 8717 plakalı otomobille kaçan dört kişi için takibe başlayan ekipler bir sonuç alamadı. Polisler soygunun yaşandığı sokakta da inceleme yaptı.

Burak isimli görgü şahidi şunları söyledi: “Burada Cengiz abiyi bekliyorlar bir saat. Cengiz abi yukarıdan aşağı gelince araba gaza basıyor. Birinin elinde silah var birinin elinde şok cihazı var. Altını çalıyorlar peşlerinden koştuk. Kazım Karabekir Okulu’nun orayı dönmüşler.“

Soygun, sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kuyumcu yolda yürürken arkasından beyaz bir araç geliyor. Araçtan inen maskeli silahlı gaspçılar ona saldırıyor. Şüphelilerden biri kuyumcuyu darp ederken, bir diğeri silah doğrultuyor. Çantayı alan şüpheliler hızla bölgeden uzaklaşıyor.

İlginizi Çekebilir

“Ya Rab, Kahhar isminle Netenyahu ve Siyonistleri kahru perişan et!”

Erdoğan: Ne yaparsanız yapın kalbime de kavlime de zincir vuramazsınız! Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da Parlamenterler Arası …

Cami imamı silahlı saldırıda öldürüldü

Hatay’da bir imam, sabah namazı için camiye gittiği sırada husumetli komşusu tarafından öldürüldü. Cinayet zanlısı …