sii sapikligi sahabeye lanet ettiriyorlar ivdeolu 01
sii sapikligi sahabeye lanet ettiriyorlar ivdeolu 01

Şii sapıklığı: Sahabeye lanet ettiriyorlar [ViDEOLU]

Suriye Deyrezzor’da Şii sapıklığının ne olduğunu gösteren ve tüyler ürperten toplu lanet ayini. Ömer, Ebubekir ve Aişe annemize (radıyallahu anhum ecmain) lanet ettiriliyor.

İzlemiş olduğunuz bu acı sahne de Deyrezzor’daki çocuklarımızı istismar ederek Allah rasulunun (sallallahu aleyhi ve sellem) temiz sahabesine lanet etmeyi aşılıyorlar.

Suriye’de Şiilerin olduğu bölgelerde özellikle sahabelere hakaret edilmesi için tertiplenen yüzlerce veya binlerce törenden sadece bir tanesi.

İran’ın Kaşan şehrinde Hz. Ömer’i şehid eden Ebu Lü’lü Firuz’un türbesi kitlelerden ilgi görebiliyor. Ve aynı kafa yapısı Suriye’de, Irak’ta, Yemen’de, Lübnan’da Müslümanları, mustazaf halkı hedef almakta zorluk çekmiyor.

Gayet ilginç ve ikiyüzlü bir şekilde, kendi has ortamlarında Müslümanların değerlerine rahatlıkla hakaret eden, söven, lanet okuyan bu anlayış Ümmet nezdinde marjinal kalmamak için vahdet söylemini de tepe tepe kullanmaktan çekinmiyor. Aynı mantıkla Ümmetin hassas meselelerinden olan Kudüs’ün muhafızı ve Filistin’in hamisi pozuna bürünmeyi de elden bırakmıyor.

İbn-i Teymiyye’nin de deyimiyle:“Rafiziler ümmetin göğsüne saplanmış bir Yahudi hançeridir!”

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Erdoğan ne demişti? Bakanlık LGBT lobisinin eline düşmüş!

Bu yıl 43.’sü gerçekleşen ve sapkın LGBT propagandasını konu edinen filmlerle dolu İstanbul Film Festivali’ne, …

Yahudi dondurmasına toplatılma şoku!

Boykot listesindeki Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor. Siyonist İsrail destekçisi  Unilever, İngiltere ve …