seri katil ve tecavuzcu eski polise 11 defa muebbet 01
seri katil ve tecavuzcu eski polise 11 defa muebbet 01

Seri katil ve tecavüzcü eski polise 11 defa müebbet!

ABD’nin California eyaletinde 13 tecavüz ve 13 cinayetten suçlanan eski polis memuru 11 defa ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. DeAngelo, zaman aşımına uğrayarak saptanamamış 53 suçun ve 87 mağdurun sorumluluğunu da kabul etti.

California katili lakaplı,13 tecavüz ve 13 cinayetten sorumlu eski polis memuru Joseph James DeAngelo, bugün yapılan duruşmasında karar açıklanmadan önce, işlediği tüm suçlardan dolayı gerçekten üzgün olduğunu söyledi.

74 yaşındaki katil sanığı DeAngelo, haziran ayında, kendisine ölüm cezası verilmesini önleyen bir savunma anlaşması kapsamında, 1975 ve 1986 yılları arsında işlediği tecavüz ve cinayetleri kabul etmişti.

Zamanaşımına uğrayan suçları kabul etti!

Tespit edilen 26 suçun dışında işlediği başka suçları da kabul eden seri katil ve tecavüzcü DeAngelo’nun yaptığı itirafla, zaman aşımına uğrayan bir çok faili meçhul hadise de gün yüzüne çıkmış oldu.

California katili” lakaplı,13 tecavüz ve 13 cinayetten sorumlu eski polis memuru Joseph James DeAngelo, bugün yapılan duruşmasında karar açıklanmadan önce, işlediği tüm suçlardan dolayı ”gerçekten üzgün” olduğunu söyledi.

“Sanık merhameti hak etmiyor”

İşlediği suçlardan sonra 40 yıl boyunca yakalanmadan yaşayan eski polis memurunun yeni bir DNA izleme yöntemi kullanılarak, 2018 yılında yakalandığı açıklandı.

Katilin 3 gün süren davasının, mağdurların ve akrabalarının çokluğundan dolayı bir üniversitenin balo salonunda düzenlendi. Duruşma hakiminin kararını açıklamadan önce, “Sanık merhameti hak etmiyor” sözleri salonda uzun süre alkışlandı.

İlginizi Çekebilir

İsrail’e karşı en yüksek ses kampüsten yükseliyor!

İsrail’in ABD destekli yürüttüğü soykırım savaşı, üniversite gençliğinin öfkesini taşırdı. Aylardır devam eden protestolar bir …

New York Üniversitesi artık öğrencilerin alay konusu!

Öğrenciler,  ABD üniversitelerinde ifade özgürlüğüne ve protesto hakkına karşı uygulanan yaygın baskıyla mücadele etmeye devam …