istanbulda bitcoin zirvesi 1630378933 3088 1
istanbulda bitcoin zirvesi 1630378933 3088 1

Rusya’dan kripto para piyasasına “Mayın tarlası” benzetmesi

Rusya’dan önemli kripto para adımı geldi. Manipülatif alımların önüne geçmek amacıyla ülkedeki bankalardan kripto borsalarına yönelik ödemelerin yavaşlatılacağı açıklandı.

Rusya Merkez Bankası Birinci Başkan Yardımcısı Sergey Şvetsov, Kripto Para piyasasındaki risklere değindi. Piyasayı büyük bir mayın tarlasına benzetti.

Piyasalar üzerine küresel çapta tartışmalar olduğunu hatırlattı. Her ülkenin farklı yaklaşım belirlediğine dikkat çekti.

BANKALAR ÖDEMELERİ YAVAŞLATACAK

Sergey Şvetsov, “Tüm bunların yüksek teknolojiye sahip finansal bir saadet zinciri gibi çökmesi de ihtimal dahilinde” dedi.

Şvetsov, kripto paraların ‘duygusal’ olarak nitelenen, iyice araştırılmadan manipülatif bir şekilde satın alınmasının engellemesi için bankacılık sistemi ile çalışmaya başladıklarını söyledi. “Bu şekilde bankalar, kripto borsalarına ödemeleri yavaşlatacak” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …