oyuncak ayi icine uyusturucu saklayan iki kisi gozaltinda 01
oyuncak ayi icine uyusturucu saklayan iki kisi gozaltinda 01

Oyuncak ayı içine uyuşturucu saklayan iki kişi gözaltında

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, oyuncak ayı içine uyuşturucu saklayan iki kişi gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, kente uyuşturucu sokulacağı ihbarı üzerine takibe aldıkları otomobili, Kuştur mevkisinde durdurdu. Araçtaki aramada, oyuncak ayı içerisinde 1 kilogram sentetik uyuşturucu, 10 gram eroin ve 60 gram kenevir ele geçirildi.

Afganistan uyruklu S.A.S. ile Çin uyruklu R.A. olduğu belirlenen şüpheliler gözaltına alınırken, araç içerisinde de kapsamlı bir arama gerçekleştirildi. Araçta yapılan aramada aracın bagaj kısmında bulunan oyuncak ayı içerisinde ve bayan şüpheliden R.A.’nın üzerinde 1 kilogram 6 gram kristal tabir edilen metanfetamin uyuşturucu madde, 9.10 gram eroin maddesi ve 0.60 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Oyuncak ayı içerisinde saklanan uyuşturucuya el konurken, S.A.S. ve R.A. isimli şüpheliler sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan-Heniyye görüşmesi bugün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor. Erdoğan bugün Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi …

MÜSİAD, İsrail’le ticaret iddialarını yalanladı: ‘Manipülasyon!’

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, kamuoyunda büyük yankı uyandıran “İsrail ile ticaret” iddiaları hakkında konuştu  MÜSİAD …