odatv nin daes iftirasi sonrasi 4 kisi gozaltina alindi 01
odatv nin daes iftirasi sonrasi 4 kisi gozaltina alindi 01

Odatv’nin IŞİD iftirası sonrası 4 kişi gözaltına alındı!

Geçtiğimiz hafta Üsküdar sahilinde 5 kişi Hilafet’in ilga edilişinin 100. yıl dönümü sebebiyle çekilen bir belgesel için gözlerden uzak bir köşede çekim yapmışlardı.

29 Ocak 2021 günü, İstanbul Üsküdar sahilinde Hilâfet’in ilgasının Hicri 100. Yıldönümü sebebiyle “Hilâfet’i Kurun” dövizleri ile belgesel çekimi yapan 4 Hizb-ut Tahrirli Odatv’nin hedef göstermesi sonrası dün gece yarısı özel harekat polislerinin düzenlediği ev baskınıyla gözaltına alındı.

Avukat Sedef Ünal isimli şahsın sosyal medya üzerinden yaptığı “Üsküdar’da ‘hilafeti kurun’ diyen bir grup! IŞİD İstanbul’da cirit atıyor, bilmem biliyor musunuz? Yoksa tasvip mi ediyorsunuz?” şeklindeki provakatif paylaşımının ardından; Odatv, Sözcü, Cumhuriyet gibi yayın organlarının konuyu gündemde tutmaları ve IŞİD” iftirasını ısrarla haberlerinde işlemeleri sonrası söz konusu operasyonun gerçekleşmesi dikkat çekiyor.

*Yayınlanan haberlerde yer alan düşünceler ve ortaya konulan fikirler veya kişiler Mira Haber’in editöryel politikasını yansıtmayabilir.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …