metruk bir bina yikiminda ekipler saskina dondu 01
metruk bir bina yikiminda ekipler saskina dondu 01

Metruk bir bina yıkımında ekipler şaşkına döndü!

Karaman’da metruk bir binanın yıkımını yapan belediye görevlileri, binanın temel kısmında insan kafatası ve kemikleri buldu.

Karaman’da metruk bir binanın yıkımını yapan belediye işçileri, binanın temel kısmında insan kafatası ve kemikleri buldu. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerinin ardından bulunan kafatası ve kemik parçalarını kriminal laboratuvarına gönderdi.

Olay, bugün sabah saatlerinde Abbas Mahallesi Hoca Mahmut Caddesinde belediye ekipleri tarafından yıkılan metruk bir evde meydana geldi. Görevlilerin yıkım çalışması yaptığı sırada binanın temel kısmında insan kafatası ve kemikleri buldu. İşçiler durumu polise bildirdi.

Soruşturma Sürüyor

Polisin olay yerine gelerek yaptığı incelemelerinin ardından bulunan kafatası ve kemik parçalarını kriminal laboratuvarına gönderdi.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

38442-002.jpg

20201202-2-45648635-60255206-web-002.jpg

csacsasffg-ethv-cover-001.jpg

 

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …