meteoroloji den kuvvetli yagis uyarisi 02
meteoroloji den kuvvetli yagis uyarisi 02

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre birçok ilde kuvvetli yağış bekleniyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre 12 ilde kuvvetli sağanak bekleniyor.

KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI

Yapılan tahminlere göre Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Ordu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevreleri ile Samsun’un doğusu ve Hakkari’nin kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

3 İLE TURUNCU KODLU UYARI

Yağışların; Trabzon’un doğusu, Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-50 yer yer 100 kg/m2) olması bekleniyor. Meteoroloji, bu iller için turuncu kodlu uyarı yayınlayarak sel, su baskını ve dolu yağışları görülebileceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …