11:31 Cuma / 29 Mart 2024 | 19 Ramazan 1445

Medya Cihadı

Bir kardeşimizden fiilen cihada katılma olanağı olmayanlara nasihat:

Medya savaşında yerimizi almamız Müslümanları doğru bilgilendirmemiz farz.
Cihad başladı
Bunun için elimizdeki medya imkanımızın hesabı sorulmadan hakkını vermemiz de farzdır. Namaz gibi oruç gibi farzdır.
Yarından itibaren bu tür haberlere kulak kabartın. Zalimlere bir kelime de atsak mermi mermidir. Zarar zarardır.
Tağutlar ve destekçileri saf tutmuş kardeşlerimizi hedef almaktadır. Gözü kapalı Allah’ın cihaddan kendilerine nasip vermediği kullar ise kör ve sağırdır. Kardeşlerini yardımsız bırakanların günahları kendilerine günah olarak yeter.
Biz ise bu konuda uzaktayken bile kendilerine yardıma imkan sunulmuş kimseleriz.
Bu bir ikramdır. Yüce Allah’ın herkese nasib etmediği bu izzeti iyi kullanmalıyız. Allah sözümüze güç katsın. Kelamımızı doğru ve keskin eylesin. Rabbim kardeşlerine sahip çıkıp hem de düşmana darbe indirenlerden eylesin.
Tüm tağutlar Müslüman kanı akıtmak Müslümanları topraklarından çıkarmak için seferber olmuşken, cihadın ateşli ve alevli zamanı başlamışken biz dünyalıklar için ahiretlikten geri duran olamayız.
Geri kalan günahlarından dolayı Allah’ın geri bıraktığıdır. İleri atılan ise ecrini fazlasıyla alır. Hamd Allah’adır. İzzet ise Allah’tan başkasının safında aranmaz. Allah büyüktür.
Yardım edecek odur. Kullara yaraşan ihlas ve samimiyetle cihadı kuşanmaktır…
Ey kardeşlerim az uyuyun az dinlenin. Zaman çalışma zamanıdır. Oluk oluk ecir çeşmesi cennet Zümrütlerini akıtmaktadır. Kabınızı çeşmenin altında tuttuğunuz kadar doldurabilirsiniz.
İslamin zirvesi cihaddır. Bundan daha önemli işiniz de yoktur. Bu yüce ibadetten zirvelere mahsus ibadetten mahrum kalan ise Yüce Allah’ın kendilerini mahrum bıraktığıdır.

Muhammed ATTA
https://t.me/Shamuna1440/56

Yazarlarımızın yazıları kendi sorumlulukları altındadır. Yayınlanan yazılarda yer alan düşünceler ve ortaya konulan  fikirler Fetih Medya’nın  editöryel politikasını yansıtmayabilir.

DİĞER GELİŞMELER