Siyonistler masada toplanacaktı! Aniden iptal edildi

İsrail medyası, dün akşam yapılması planlanan Savaş Kabinesi oturumunun aniden iptal edildiğini açıkladı.

İsrail merkezli Kanal 12 televizyonunun haberine göre, dün akşam yapılması planlanan Savaş Kabinesi toplantısı herhangi bir neden belirtilmeden iptal edildi.

Toplantının beklenmedik bir şekilde iptal edilmesine şaşıran Savaş Kabinesi üyelerinin açıklama talebinde bulunması üzerine görüşmelerin ilerleyen günlerde yapılacağı konusunda kendilerine bilgi verildi.

İsrail medyasının toplantının iptaline ilişkin hükümet kaynaklarından aktardığı bilgiye göre de Başbakan Binyamin Netanyahu’nun, Hamas’la yapılacak esir değişimi anlaşması konusunda Savaş Kabinesi üyelerinin baskısına maruz kalmaktan kaçınma çabaları olduğu öne sürüldü.

Netanyahu’nun, kabineye sunmadan önce olası esir değişimi anlaşmasının parametrelerine ilişkin Hamas’tan “somut” cevaplar beklediği aktarıldı.

İsrail’de, 7 Ekim 2023’te Gazze Şeridi’ne saldırılarının başlamasından kısa bir süre sonra Savaş Kabinesi kuruldu.

İşgalci İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bini çocuk, 9 bin 220’si kadın olmak üzere 31 bin 988 Filistinli öldürüldü, 74 bin 188 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Refah ve Nusayrat Mülteci Kampı vuruldu: 6 şehit

Siyonist İsrail rejiminin Refah şehrine ve Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği soykırım saldırısı sonucunda en az …

Gazze: Gönüllü cerrahın anlattıkları tüyler ürpertici!

Cerrah Halid Davas , Ocak ayında Filistinlilere Tıbbi Yardım (MAP) misyonuyla El Aksa Hastanesi’nde görev …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir