kizilay baskanindan lgbt tepkisi insanlik onurunu cignetmeyecegiz 1593416325 3838
kizilay baskanindan lgbt tepkisi insanlik onurunu cignetmeyecegiz 1593416325 3838

‘LGBT’ Ahlaksızlığına bir tepki de Kızılay Başkanı’ndan geldi

Türkiye’nin gündemini bir süredir meşgul eden ahlaksız LGBT akımı bir kesim tarafından meşrulaştırılmaya çalışılıyor. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, “cinsel yönelim” adı altında normalleştirilmeye çalışılan bu akıma sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kınık’ın paylaşımında, “Sağlıklı yaradılışı bozan ve iletişim gücü ile anormali normal gibi gösterip pedofilik hayalleri çağdaşlık diye gencecik zihinlere zerk eden her kim olursa olsun mücadele edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

LGBT’yi (Lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel) normalleştirme ve yaygınlaştırma çabası her geçen gün daha da artıyor.

Son zamanlarda Türkiye’de de bu akımın normalleşmesi için çalışmalar yapılıyor.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, olanlara sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi.

“MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kınık’ın paylaşımında, “İnsanlık onurunu çiğnetmeyeceğiz. Fıtratı ve çocuklarımızın ruh sağlığını koruyacağız. Sağlıklı yaradılışı bozan ve iletişim gücü ile anormali normal gibi gösterip pedofilik hayalleri çağdaşlık diye gencecik zihinlere zerk eden her kim olursa olsun mücadele edeceğiz. Yok öyle!” ifadeleri yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …