15:15 Perşembe / 28 Mart 2024 | 18 Ramazan 1445

LC Waikiki’den anlamlı tepki

LC Waikiki yönetimi, LGBT’li eşcinsel sapkınların sembollerinin kullanılmasını yasakladığını duyurdu.

LC Waikiki yönetimi tarafından, personellere gönderilen e-posta ile LGBT’lileri andırdıkları gerekçesiyle “bu sembollerin kesinlikle kullanılmaması“ ve “mutlaka renk sayısının azaltılması” istendiği bildirildi.

Malesef eşcinsel sapkınlık projesi olan LGBTİ, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla yayılıyor. Aile ve toplum yapısını hedef alan bu oluşum, gelecek nesilleri de sapkınlığa yönlendiriyor.

LC Waikiki’ye Tam Destek

Sosyal medya kullanıcıları LC Waikiki mağazalar zincirinin aldığı karara tam destek çıkarak tebrik ettiler.

Sosyal medya kullanıcılarından biri ,”Anadolu kültüründen sıyrılmayıp, emperyalistlerin ahlaksızlık özentiliğini reddeden LC Waikiki’yi kutluyoruz.” diyerek destek çıktı.

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı, ” LC Waikiki’ye taam destek. Değerlerimize sahip çıkana sahip çıkın. LC Waikiki bu tutumu ile büyük devletlerin yapamadığı yaparak onurlu bir duruş sergilemiştir.” ifadelerini kullandı.

Kur’an eşcinselliği kınıyor ve yasaklıyor

80- ”Lût’u da (peygamber gönderdik). Kavmine dedi ki: “Sizden önce insanlardan hiçbirinin yapmadığı fuhşu mu yapıyorsunuz?”
81- “Çünkü siz, kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz haddi aşan bir topluluksunuz.”
82-Kavminin cevabı, “Onları (Lût ve arkadaşlarını) memleketinizden çıkarın! Çünkü onlar fazla temizlik taslayan insanlar!” demelerinden başka bir şey olmadı.
83-Biz de onu ve karısı dışındaki aile fertlerini kurtardık. Karısı geride kalanlardan idi.
84-Ve üzerlerine dehşetli bir yağmur (taş) yağdırdık. İşte gör günahkârların sonunun ne olduğunu!

Kaynak: Mira Haber

 

DİĞER GELİŞMELER