kabil havalimaninda catisma cikti 1 olu 01
kabil havalimaninda catisma cikti 1 olu 01

Kabil Havalimanında çatışma çıktı: 1 ölü!

ABD ve Alman askerlerinin de dahil olduğu çatışmada Afgan askerleriyle bilinmeyen saldırganların birbirlerine ateş açtığı kaydedildi.

Kabil Havalimanı’nda çatışma çıktığı, ABD ve Alman askerlerinin de çatışmalara dahil olduğu bildirildi. Çatışmalarda bir Afgan askerinin öldüğü, üçünün yaralandığı kaydedildi.

Taliban’ın başkent Kabil’i ele geçirmesi ile birlikte binlerce sivilin akın ettiği Kabil Havalimanı’nda çatışma çıktığı öğrenildi.

Reuters’ın geçtiği son dakika haberine göre, Afgan güçleri ile bilinmeyen bir grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmaya ABD ve Alman askerleri de dahil oldu.

ALMAN ORDUSUNDAN AÇIKLAMA

Alman ordusu, Kabil Havalimanı’nın kuzey kapısındaki çatışmada Afgan askerleriyle bilinmeyen saldırganların birbirlerine ateş açtığını duyurdu.

Bir Afgan askerinin öldüğü, üçünün yaralandığı çatışmaya, ABD ve Alman askerlerinin de katıldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …