israil kasabi saron un kan dondurucu goruntuleri 18 02
israil kasabi saron un kan dondurucu goruntuleri 18 02

Acılar içindeki bu adam İsrail Kasabı Şaron mu? (+18)

Sosyal medyada eski İsrail Devlet başkanı Arial Şaron’a ait olduğu ileri sürülen görüntüler infiale yol açtı. Kan dondurucu görüntüler Şaron’un ibretlik halini ortaya koyuyor.

 Kudüs’te bulunan Ein Kerem Hastanesi’nde çekildiği öne sürülen görüntülerde, bandajı doktor tarafından açılan ve kurtlanmış bir erkeğin görüntüleri yer alıyor. Arial Şaron olduğu iddia edilen kişinin halen canlı olduğu ve sol gözünün kurtlar ile örtülü odluğu görülüyor. Bandajları açılırken acı çektiği görülen kişilerin inleme sesleri gelirken doktorların kendi aralarında konuştuğu gözleniyor.

İnternet üzerinde İbretlik cezası şeklinde yer alan görüntülerde, daha önce Şaron’un doktorlarının benzer açıklamaları ile örtüşür nitelikte. 8 yıldır komada yatan Sabra ve Şatilla ve en son Cenin katliamı gibi katliamlara yol açan katil liderin bizzat kendi eliyle de infazlar gerçekleştirildiği biliniyor.  Fanatik bir Yahudi olan ve ömrünün son sekiz yılını yatağa bağlı olarak geçiren eski İsrail Devlet Başkanı’nın doktorları tarafından yapılan açıklamada defalarca kafatasının kırılarak beynine müdahaleler edildiği, kafatasının açılma ve tekrar kapanma sürecinin ise Şaron’un sağlığını durumu hakkında umutsuzluğa neden olduğunu açıklamışlardı.

Doktorlar Şaron’un vücudunda meydana gelen çeşitli komplikasyonlar nedeniyle sık sık da ameliyat olduğunu buna bağlı olarak iyileşme sürecinde vücudunda onarımı mümkün olmayan başka problemlerin nüksettiğini bildirmişlerdi. Özellikle beyninde problemler ortaya çıkan Ariel Şaron’un durumunun daha da kötüleşmemesi için yapılan beyin ameliyatları nedeniyle kafatası kırılarak beynine müdahale edildiğini, belirli aralıklarla kafatasından bir ameliyat geçiren Şaron, daha sonra da kafatasının kırılmasından dolayı ortaya çıkan deliğin kapatılması için yeniden ameliyata alınmak zorunda olduğunu belirtmişlerdi.  Böylece Ariel Şaron için bir “ameliyat kısır döngüsü” ortaya çıktığı açıklanmıştı.

Görüntülerdeki kişi Şaron mu?

Görüntülerdeki kişinin Şaron olup olmadığı tartışması ise halen devam ediyor. Ancak birçok kişi internette yayılan bu tür görüntülerin resmi bir açıklamaya mebni olduğunu belirtirken, görüntülerdeki kişinin Şaron’un fiziki hali, yaşı, ve aynı şekilde sol gözündeki rahatsızlığı ve kafa tasanın kırılarak ameliyatının göz önüne alınması ile bu kişinin Şaron olma ihtimalini kuvvetlendirdiğini söylüyor.

İbretlik ceza

 2014 yılında hayatını kaybeden katliamları ve zalimliği ile tanınan “Kasap” lakaplı liderin bu görüntülerinin ibretlik bir ceza olduğunu ileri sürenler de var. Öldüğü tarihlerde haber ajanslarında yer alan haberlerde benzer yorumlara yer verilirken, Şaron’a ait olduğu ileri sürülen1 dakikalık video hızla yayılmaya devam ediyor.

Kaynak: Mira Haber

 

İlginizi Çekebilir

UNRWA, Cibaliye Mülteci Kampı’na yardım ulaştırdı

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliye …

New York Üniversitesi artık öğrencilerin alay konusu!

Öğrenciler,  ABD üniversitelerinde ifade özgürlüğüne ve protesto hakkına karşı uygulanan yaygın baskıyla mücadele etmeye devam …