es7zpfcwmaon go 01
es7zpfcwmaon go 01

İbneler yine azıttı

Daha önce DHKP-C marşı eşliğinde halay çeken grupların sahneye çıktığı üniversitede bu kez Kabe fotoğrafı yere serilip üzerine LGBT çaputu yerleştirildi.

Boğaziçi Üniversitesi’nde rektör atamasını protesto sırasında açılan bir sergide dinimizin kutsal ve mukaddes mekanı Kabe’ye saygısızca bir saldırı yapılmış ve Kabe’nin tahrif edildiği bir resim sergilenmiştir.

Boğaziçi’nde eğitim gören sapkın LGBT’li öğrenciler İslam’a el uzatmış, Kabe’yi bu hale getirmişler:

Tepkiler çığ gibi büyüyor

Sosyal medya kullanıcılarının tepkilerinden bazıları şöyle:

“İslami değerlere saldıran, Kabe’ye saygısızlık eden teröristlere hak ettiği ceza verilmelidir! Allah’a ve müslümanların kutsalına saldıran dinsizlerle cehennem buz tutana dek kutuplaşacağız!”

“İslami değerlerimizin açıkça ve alçakça ayaklar altına alınmasına göz yummayacağız. Fıtrat, insan ve İslam düşmanı sizler, hak etmiş olduğunuz akıbet ile yüzleşeceksiniz.”

Bakan Soylu açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki Kabe’ye yönelik saldırıyla ilgili, “4 LGBT sapkını gözaltına alındı” mesajı paylaştı.

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Darbeci Sisi Türkiye’ye geliyor

Ankara-Kahire normalleşme süreci kapsamında Türkiye’ye gelen Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Hakan Fidan’la yaptığı görüşme …

Erdoğan-Heniyye görüşmesi bugün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor. Erdoğan bugün Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi …