hts den abd medyasinin cevlani ile yaptigi roportaj ile ilgili aciklama 01
hts den abd medyasinin cevlani ile yaptigi roportaj ile ilgili aciklama 01

HTŞ’den ABD medyasının Cevlani ile yaptığı röportaj ile ilgili açıklama

Heyet Tahrir’uş Şam, ABD medyası’nın HTŞ lideri Ebu Muhammed el-Cevlani ile yaptığı röportaj ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HTŞ tarafından yapılan açıklamada, Suriye devriminin halkın tecrübelerinden biri olan devrimin parlak bir geleceğe dönüşeceğine inandıkları belirtiliyor.

HTŞ lideri Cevlani’nin tecrübesiyle, devrimin en önemli dönüm noktalarının ele alındığı ayrıca günümüz ve gelecekle ile ilgili sorulara cevap verdiğine değiniliyor.

HTŞ lideri Cevlani ile Gazeteci Martin Smith’in sosyal medyada yayılan fotoğraflarının 3 günlük İdlib ziyareti sırasında çekildiği bildiriliyor.

Son olarak Tahrir’uş Şam’ın, İdlib’e uygulanan tecriti şeriata uygun olarak kırmak,  gerçekleri gerek bölge halkı gerekse uluslararası topluma ulaşmasını sağlamak olduğuna vurgu yapılıyor.

Kaynak: Mira Haber

*Yayınlanan haberlerde yer alan düşünceler ve ortaya konulan fikirler veya kişiler Mira Haber’in editöryel politikasını yansıtmayabilir.

İlginizi Çekebilir

İsrail’in enerji ortağı Zorlu’ya Bahçeşehir’de soğuk duş!

İsrail’le pek çok alanda ticari ortaklığı olan ve bu nedenle aylardır protestoların hedefi olan Zorlu …

İsrail lobisi üniversitelerin ensesinde; gözaltılar gençleri yıldırmıyor!

Columbia, Yale, Newyork.. ABD’nin en prestijli üniversiteleri. Her biri, İsrail vahşetine karşı haykıran öğrencilerin anlamlı …