helikopter kazasindan bir kotu haber daha 01
helikopter kazasindan bir kotu haber daha 01

Helikopter kazasından bir kötü haber daha!

Milli Savunma Bakanlığı, Tatvan’daki helikopter kazasında yaralanan bir askerin daha hayatını kaybettiği, ölenlerin sayısının 11’e yükseldiğini açıkladı.

BAKAN AKAR VE KUVVET KOMUTANLARI ELAZIĞ’DA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetler Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile birlikte Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen helikopter kazası nedeniyle bölgede incelemede bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Elazığ Havalimanı’nda yetkililer tarafından karşılanan Bakan Akar ve kuvvet komutanları, 8’inci Kolordu Komutanlığı’na geçti.

YARALILARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Tatvan’da kaza kırıma uğrayan helikopterden yaralı olarak kurtulan Binbaşı Alptekin Köprülü ile Yüzbaşı Ender Uzunçakmak’ın tedavilerine Bitlis Tatvan Devlet Hastanesinde devam ediliyor. Bu arada aynı hastaneye getirilen cenazelerin ise otopsi işlemleri sürüyor. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından askerlerin naaşlarının Elazığ’a gönderileceği belirtildi.

 

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …