47138
47138

HDP’li vekilde virüs tespit edildi

HDP tarafından yapılan açıklamada, bir milletvekilinde koronavirüs tespit edildiği bildirildi.

Söz konusu milletvekilinin ismi açıklanmazken, sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği aktarıldı.

Konuyla ilgili olarak HDP tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Koronavirüs salgınının etkileri bir süredir Meclis’te de artarak görülmektedir. Grup salonumuzun da bulunduğu katta bir temizlik personelinin enfekte olduğu hafta başında tespit edilmiştir. Bunun ardından çay ocağı, kat personeli, danışmanlar ve milletvekillerinin test yaptırmaları kararı alınmıştır.

Bu kapsamda yapılan ilk testlerde maalesef bir vekilimizin de enfekte olduğu anlaşılmıştır. Kendisi şu anda doktor kontrolü altındadır, sağlık durumu iyiye gitmektedir.

19 personelde koronavirüs tespit edilmişti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, yaptığı açıklamada pandemi sürecinin başından bu yana TBMM’de 11 personelde koronavirüs tespit edildiğini, bunlardan 7’sinin tedavilerinin tamamlanarak işe döndüğünü, diğerlerinin tedavisinin devam ettiğini açıklamıştı.

Şentop’un açıklamalarının ardından TBMM Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede, “Meclis’te 6 personelin Covid-19 testi pozitif çıktı” denilmişti.

Böylece tespit edilen yeni vakalarla birlikte TBMM’de salgının başından bu yana testi pozitif çıkan personel sayısı 19’a yükselmişti.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …