hdp den joe biden a kutlama mesaji 03
hdp den joe biden a kutlama mesaji 03

HDP ‘den Biden’e tebrik mesajı!

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, ABD’nin 46. başkanı seçilen Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris için kutlama mesajı yayımladı.

HDP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Buldan ve Sancar’ın kutlama mesajında, “Ağır pandemi koşulları altında yürütülen rekabetçi bir seçim kampanyası sonucunda ABD Başkanı seçilmenizden dolayı Halkların Demokratik Partisi adına sizi kutluyoruz. Sayın Kamala Harris’in Başkan Yardımcısı seçilmesini Amerika’nın demokrasi tarihinde önemli bir başarı ve dönüm noktası olarak görüyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Mesajda, şunlar kaydedildi:

“Amerika politikalarının demokrasi, insan hak ve özgürlükleri, sosyoekonomik adalet, cinsiyet eşitliği, iklim değişikliğine ekolojik yaklaşım ile etik ve barışçıl bir dış politika gibi gündemlere öncelik verip desteklemesini umut ediyoruz.”

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …