08:37 Salı / 19 Mart 2024 | 9 Ramazan 1445

Kırmızı bülten ile aranan 2 kişi İstanbul’da yakalandı

Interpol kırmızı bültenle aranan ve Belçika’da ülke genelinde uyuşturucu dağıtımı organize eden örgüt elebaşı İngiliz uyruklu Mohammed Zakir Mıah ve Interpol kırmızı bültenle Vietnam’da ağır yaralama suçuyla aranan Çin uyruklu Chen Xuefeng İstanbul’da yakalandı.

Interpol kırmızı bültenle aranan ve Belçika’da ülke genelinde uyuşturucu dağıtımı organize eden örgüt elebaşı İngiliz uyruklu Mohammed Zakir Mıah İstanbul Büyükçekmece’de,  Interpol kırmızı bültenle Vietnam’da ağır yaralama suçuyla aranan Çin uyruklu Chen Xuefeng İstanbul Bağcılar’da, düzenlenen “KAFES-20” operasyonlarıyla yakalandılar.

Suç örgütlerine, zehir tacirlerine ve çetelere göz açtırmayacaklarını ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu, Interpol tarafından çıkarılan kırmızı bülten ile aranan 2 kişi İstanbul’da yakalandı. Haklarında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan Mohammed Zakir Mıah Büyükçekmece’de ve Chen Xuefeng ise Bağcılarda yapılan Kafes-20 operasyonlarıyla kıskıvrak yakalandı. Chen Xuefen’inm Vietnam’a iade işlemleri tamamlandı.”

Bir Cevap Yazın

DİĞER GELİŞMELER