51767
51767

Gazze’de patlama: 36 kişi yaralandı, çok sayıda ev tahrip oldu

Gazze Şeridi'nde bugün sabah saatlerinde yaşanan patlamada 36 kişinin yaralandığı, çok sayıda evin zarar gördüğü bildirildi.

Gazze Şeridi'nde bugün sabah saatlerinde yaşanan patlamada 36 kişinin yaralandığı, çok sayıda evin zarar gördüğü bildirildi.

Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, sabah saatlerinde Gazze Şeridi'nde bulunan Beyt Hanun yerleşiminde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Bölge genelinde duyulan patlamanın sebebi ilk dakikalarda anlaşılamazken, olay bölgesine acil müdahale için çok sayıda yardım ekibi sevk edildi.

Bölgenin konumu:

Bölge kaynakları ilerleyen saatlerde patlamaya "bir kazanın" sebep olduğunu açıklarken, olayın ayrıntılarına ve söz konusu kazaya neyin sebep olduğuna dair bir bilgi paylaşmadı.

Patlama sonucunda 36 kişi yaralanırken bir ev tamamen yıkıldı. 6 ev kısmi olarak yıkıma uğrarken, yaklaşık 20 evin de hafif hasar gördüğü ifade edildi.

Hamas Interior Ministry in Gaza says the cause of the explosion is being investigated, other sources in Gaza say it was from an IED and caused at least 30 injuries.

— Emanuel (Mannie) Fabian (@manniefabian)

Patlamaya ilişkin soruşturmanın süreceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Mepa News

*Yayınlanan haberlerde yer alan düşünceler ve ortaya konulan fikirler veya kişiler Mira Haber’in editöryel politikasını yansıtmayabilir.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …