gazientep te korkutan yangin 04
gazientep te korkutan yangin 04

Gaziantep’te korkutan yangın

Gaziantep’te, tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda çıkan yangın çıktı. Zaman zaman patlama seslerinin de duyulduğu yangına müdahale edildi. Bölgedeki evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

 

Gaziantep’te, tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda çıkan yangına müdahale ediliyor.
Merkez Şahinbey ilçesi Sarısalkım Mahallesi’ndeki tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler güvenlik çevresi oluşturan ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Olası bir yaralanmaya karşı sağlık çalışanları da hazır da bekliyor.

 

EVLER TEDBİR AMAÇLI BOŞALTILDI

Yangına ekiplerin müdahalesi sürerken, depoda zaman zaman patlama sesi de duyuldu. Bu arada bölgede bulunan bazı evler de tedbir amaçlı boşaltıldı.

“EKİPLERİMİZ KISA ZAMANDA YANGINI KONTROL ALTINA ALACAK”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, yangına ilk anından itibaren ekiplerin müdahale ettiğini söyledi. Söz konusu tesisin tekne yapım malzemelerinin bulunduğu depo, tamir ve üretim yapılan tesisten oluşan yaklaşık 10 dönümlük bir alandan oluştuğunu anlatan Yılmaz, “Yangının çevredeki evlere sıçramaması için çalışmalar yapıldı. Yangın sadece tesiste devam ediyor. Çevre için herhangi bir sorun kalmadı. Ekiplerimizin kısa zamanda yangını kontrol altına almasını bekliyoruz.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …