gaziantep te 41 yasindaki terzi is yerinde kendini asti 01
gaziantep te 41 yasindaki terzi is yerinde kendini asti 01

Gaziantep’te, 41 yaşındaki terzi iş yerinde kendini astı!

Gaziantep’te, 41 yaşındaki terzi Serdar S. intihar notu bırakıp iş yerinin tavanına kendini asarak yaşamına son verdi. Bıraktığı notta, “Çocuklarım size emanet, ölmem hepimiz için iyi olacak” ifadeleri yer aldı.

Gaziantep’te yaşanan korkunç olay, sabah saatlerinde Mimarsinan Mahallesi’nde meydana geldi.

Kardeşi ile terzi dükkanı işleten 3 çocuk babası Serdar S., sabah iş yerinin tavanına ip bağlayıp kendini astı. Bir süre sonra iş yerine gelen kardeşi, ağabeyini tavana asılı halde görünce hemen 112 Acil’e haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Serdar S.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Serdar S.’nin cansız bedeni, polisin incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü.

‘Ölmem Hepimiz İçin İyi Olacak’

İş yerinde yapılan incelemeler sonrası Serdar S.’nin yazdığı belirtilen bir not bulundu. Üzerinde, ‘Babacığım hepinizi çok seviyorum. Çocuklarım size emanet, ölmem hepimiz için iyi olacak’ yazılı not, polis ekipleri tarafından incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …