fransanin islam dusmanligi basortululere alisveris yasagi 1604059768 1251
fransanin islam dusmanligi basortululere alisveris yasagi 1604059768 1251

Fransa azıttı: Marketlerde “Başörtülü giremez” uyarısı!

İslama adeta savaş açan Fransa’da, Müslümanlara yönelik yeni bir düşmanlık uygulaması hayata geçirildi. Ülkede faaliyet gösteren bir market, başörtülülerin alışveriş yapmasını yasaklama kararı aldı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İslam’ı hedef alınan açıklamaları, İslam’a ilan edilen açıkça bir savaş olarak kabul ediliyor. Bu noktada Müslümanlara yönelik saldırılar ve baskılada artış yaşanıyor.

Fransız Charlie Hebdo dergisinin, Hazreti Muhammed’e yönelik hakaretlerinin ardından Franasa’da bir market, başörtülü kadınlara alışverişi yasakladı.

MAĞAZAYA AFİŞLER ASILDI

İslam düşmanlığının Avrupa’daki üssü haline gelen Fransa’da, Müslümanlara yönelik skandal bir adım daha atıldı. Bir market, başörtülülerin mağazaya girişini yasaklama kararı aldı. “Bu günden itibaren, hiçbir örtülü kişinin mağazaya girmesine izin verilmeyecektir”ifadesinin yazılı olduğu bir afiş de markete asıldı. Skandal karar, büyük tepki topladı.

İlginizi Çekebilir

Fransa, 18 yaşından küçük genci IŞİD üyeliğinden tutukladı

Fransız istihbaratı, IŞİD adına saldırı planı yapmakla suçladığı 18 yaşından küçük bir Müslüman genci gözaltına …

İsrail’e karşı en yüksek ses kampüsten yükseliyor!

İsrail’in ABD destekli yürüttüğü soykırım savaşı, üniversite gençliğinin öfkesini taşırdı. Aylardır devam eden protestolar bir …