15:23 Cuma / 29 Mart 2024 | 19 Ramazan 1445

Ermeni yazar Nişanyan’dan ezana alçak saldırı! [Videolu]

Ermeni yazar İslamofobik Sevan Nişanyan iğrenç sözlerle ezanı diline doladı! 

İslam’ın içinde geçtiği hiçbir şeye tahammülü olmayan, iktidarla İslam’ı özdeşleştirip, iktidara olan kinini İslam dini üzerinden kusan, mide bulandırıcı söylemlere sahip bir kitle oluştu Türkiye’de. 

Bu kitle, ulusal kanallarda kusamadığı ne kadar irin varsa kişisel mecralarından ortaya rastgele saçar oldu. 

Müslüman Türk halkının sinir uçlarına dokunan saldırı, bu kez Ermeni yazar Sevan Nişanyan’ın ‘taciz, tecavüz’ gibi alçak ifadelerle hoparlörden okunan ezana dil uzatmasıyla gerçekleşti. 

İşte Sevan Nişanyan’ın ezanı iğrenç sözlerle diline doladığı skandal sözler: 

Bağıra bağıra hoparlörlerde okunan ezan kadar iğrenç bir saldırı yani bir tecavüz , bir tacizi bayağı böyle insanın mahrem yerlerine el atılması düzeyinde bir saldırı daha bilmiyorum ben.

Türkiye’de yaşamanın en korkunç boyutlarından birisidir bu, bangır bangır bağıran, hayvan gibi bağıran ezancılar.”

Müslüman ceddimizin ezanlar susmasın diye kanıyla suladığı topraklarda yaşayan bu Ermeni’nin içindeki irin patladı ve bu denli seviyesiz sözlerle, pervasızca İslam’a saldırdı. 

Sosyal medyada infiale yol açan sözler sonrası insanlar, ‘defol Ermenistan’a git, çan sesi duyulan Avrupa’da yaşa, burası İslam toprağı’ gibi sözlerle Nişanyan’a tepki gösterdi. 

Peygamberimize de dil uzatmıştı!

Sevan Nişanyan, Fetö’nün gazetesi Taraf’ta yazarlık yaptığı dönemde de Peygamber efendimiz hakkında skandal sözlere imza atmıştı. 

Nişanyan, ”Allah ile kontak kurduğunu iddia eden, bundan siyasi, mali ve cinsel menfaat temin eden, bir Arap lideri” ifadelerini kullanmıştı.

Skandal sözleri sebebiyle Sevan Nişanyan hakkında dava açılmış ve 13 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Türkiye’de dini değerlere saldırı ve aşağılama suçlarına verilen cezaların yetersizliği, bundan cesaret alan bir avuç aşağılık sefilin sesinin çok çıkmasına, ve alçakça İslam’a ve Müslümanlara saldırabilmesine zemin hazırlıyor. 

Kaynak: Mira Haber 

Bir Cevap Yazın

DİĞER GELİŞMELER