08:28 Cuma / 29 Mart 2024 | 19 Ramazan 1445

Cenin, İsrail’e çalışan haini affetmedi! Böyle infaz edildi [videolu]

Cenin’de İsrail için casusluk yapan bir Filistinli, kendi yakınlarının de katılımıyla kent merkezinde infaz edildi. Annesinin ‘o bizi temsil etmiyor’ dediği bildirildi. 

Cenin’de, İsrail adına casusluk yaptığını itiraf eden Karim Jabarin adlı Filistinli, kent merkezinde infaz edildi.

Karim Jabarin

Kendisi de direnişin içinde olan Karim Jabarin, görünüşte işgalci İsrail’e karşı omuz omuza savaştığı silah arkadaşlarının aleyhinde istihbarat sağladığı suçlamalarını kabul etti. 

Filistinlilerin haklı öfkesiyle karşılaşan hainin, Cenin merkezine götürüldükten sonra onlarca kurşun ile infaz edildiği kaydedildi. 

Verdiği istihbarat sonucu İsrail, üç İslami Cihad mensubunu şehit etti

Karim Jabarin, İsrail’in önceki gün düzenlediği hava saldırısı sonucu İslami Cihad mensubu üç mücahidin şehit edildiği olayda parmağı olduğunu itiraf etti.

İsrailin, Jabarin’in istihbaratıyla öldürdüğü mücahitler

İsrail ajanı, kent meydanına götürüldü, kendi ailesinin de katılımıyla infaz edildi ve cesedi ibreti alem olması için motosiklet üzerinde gezdirildi.

Jabarin’in annesinin, düşmanla işbirliği yapan oğlu için ‘O bizi temsil etmiyor’ dediği kaydedildi.

İsrail, direnişi kırmak için içeriden ajanlık yapacak işbirlikçiler bulmak için her yolu deniyor. Ancak Filistinliler, her ne sebeple olursa olsun eli kanlı İsrail’le işbirliği yapan hainleri affetmiyor.

Bu infazların halka açık şekilde yapılması, ibreti alem olması ve ne kadar zor durumda kalırsa kalsın Filistinlilerin, kendi halkına ihanet etmesinin önüne geçmesi amacını taşıyor. 

Kaynak: Mira Haber

Bir Cevap Yazın

DİĞER GELİŞMELER