cin asisi olanlar hacca kabul edilmeyecek mi 01
cin asisi olanlar hacca kabul edilmeyecek mi 01

Çin aşısı olanlar Hacca kabul edilmeyecek mi!

Suudi Arabistan’ın hacca gidecekler için ülkeye girişte geçerli olacak aşıların olduğu bir liste yayımladığı ve listede Çin aşısının bulunmadığı iddia edildi.

Sinovac’ın geliştirdiği CoronaVac aşısını olan Pakistanlıların  Suudi Arabistan’a girişinin kabul edilmediği belirtildi. 

Çin aşısı olan Pakistanlıların ülkeye alınmaması sonrası Suudi Arabistan hükümetinin, ülkeye girebilmek için önerilen aşıların listesini yayımladığı bildirildi.

The Express Tribune’de yer alan habere göre listede Pfizer, Oxford, Moderna ve Johnson& Johnson’s aşıları yer alırken Çin aşısı CoronaVac’a yer verilmedi.

Pakistan Dışişleri Bakanlığı’nın ise Suudi yetkililerden Sinopharm ve Sinovac dahil olmak üzere Çin aşılarını onaylı aşı listesine kaydetmeleri talebinde bulunduğu ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …