hapishanedeki-cocugu-iste-boyle-katlettiler-videolu-01

Hapishanedeki çocuğu işte böyle katlettiler! [Videolu]

İşgalci İsrail tarafından serbest kalan Gazzeli baba hapiste kaldığı süre boyunca yaşadıklarını anlattı. Siyonist askerler tarafından her türlü işkenceye maruz kalan babanın anlattıkları yine kan dondurucu cinstendi.

Gazzeli baba, İsrail askerlerinin 11 yaşındaki oğlunu kollarında bıçaklayarak şehit ettiğini söyledi. Bu acımasız işkenceyi anlattığı video sosyal medyada geniş çapta ses getirdi.


İsrail’deki İşkenceye Karşı Kamu Komitesi, hapishanedeki ölümlerin “IPS’nin (İsrail Hapishane Servisi) profesyonel bir hapsetme organından intikamcı ve cezalandırıcı bir güce dönüştüğüne dair ciddi şüphe uyandırdığını” ifade etti.

hapishanedeki-cocugu-iste-boyle-katlettiler-videolu-01

İsrail hapishane servisi, Hamas’ın 7 Ekim’de İsrail’in güneyine düzenlediği saldırı sonrasında Filistinli tutuklulara yeni yaptırımlar getirdiğini duyurdu.

Yetkililer, mahkumların artık hücrelerinden çıkamayacaklarını, ziyaretlerine izin verilmeyeceğini, kantinden yiyecek almalarına izin verilmeyeceğini ve elektrik prizlerine elektrik verilmeyeceğini bildirdi.

İlhak edilmiş Doğu Kudüs ve Batı Şeria’daki tutukluların çetelesini tutan bir savunuculuk grubu olan Filistinli Mahkumlar Kulübü’ne göre, Aralık ayı başı itibarıyla İsrail hapishanelerinde yaklaşık 7.800 Filistinli tutuklu bulunuyor.

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Refah ve Nusayrat Mülteci Kampı vuruldu: 6 şehit

Siyonist İsrail rejiminin Refah şehrine ve Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği soykırım saldırısı sonucunda en az …

Heykel önünde “Puta tapmayın!” diye bağırdı, gözaltına alındı

Kayseri’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında yaşanan olay tepkilere neden oldu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir