koc holding bazi k koc holding bazi kadinlara yapilan siddete hayir 01
koc holding bazi k koc holding bazi kadinlara yapilan siddete hayir 01

Başörtü düşmanı Koç Holding: “İstanbul Sözleşmesi’ne dokunmayın!”

Koç Holding yaptığı yazılı açıklama ile İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlüğe girmesi çağrısında bulundu. Koç Holding İstanbul Sözleşmesine dair yaptığı açıklamayla çelişkili tutumlara bir yenisini ekledi.

Türkiye, LGBT’li ibnelerin tezlerinin kabul edilmesinin zeminini hazırlayan ‘İstanbul Sözleşmesi’nden çıkmayı gündemine almışken Koç Holding’den tepki çekecek bir çağrı geldi. Yapılan açıklamada “Ülkemizdeki herkesi ve tüm yetkili kurumları İstanbul Sözleşmesi’ni korumaya ve bağlı kalmaya davet ediyoruz” denildi.

Tepkiler çığ gibi büyüyor

Sosyal medya kullanıcıları, ”İstanbul sözleşmesi feshedilsin ve Koç Holding gibi ümmetin yeraltı ve yerüstü servetinin kendilerine peşkeş çekildiği bu vampir aileler son bulsun. Yeryüzünün en zengin coğrafyasında yaşayan müslümanlar bu vampirler daha çok kan emsin diye dünyanın en fakirleri haline geldiler”

”Koç Holding ,Tüsiad Kadın Haklarını koruduğu için İstanbul Sözleşmesine bağlı kalınmasını istemiş. En son ağaçları koruduğu için Geziyi desteklediklerinde ülke elden gidiyordu; şimdi de aile yapımıza dinamit koyuyorlar” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Koç Holding’in başörtü düşmanlığı

İstanbul sözleşmesiyle ilgili yaptığı açıklamayla örtbas etmeye çalıştığı başörtüsü düşmanlığı ve vesayetçi odaklarla giriştiği ilişkileri özgürlük mevzu bahsinde zikredilen gurubun ne kadar samimiyetsiz ve çelişkili olduğunu gözler önüne seriyor!

Başörtülü personelin işten çıkarılmasıyla ilgili haber:

kch-1.jpg

Koç Holding’in son günlerde eşcinselliği meşrulaştırdığı ve aile kurumunu tehlikeye attığı için tartışma konusu olan ve Türkiye’nin de taraf olduğu İstanbul Sözleşmesi hakkında dikkat çeken açıklaması:edtm3byxyaesqo-.jpg

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Heykel önünde “Puta tapmayın!” diye bağırdı, gözaltına alındı

Kayseri’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında yaşanan olay tepkilere neden oldu …

Ali Erbaş’ın Arapçası yok mu: “Türkçe olarak şey yapabilirseniz..”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak ziyareti esnasında kendisine eşlik eden heyetin içinde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali …