bartin da 530 calisan karantinaya alindi 01
bartin da 530 calisan karantinaya alindi 01

Bartın’da 530 çalışan karantinaya alındı

11 tekstil çalışanına yapılan korona virüs test sonucunun pozitif çıkmasının ardından tekstil fabrikasında çalışan, 530 işçiye ev karantinası uygulandı.

Bartın’da bulunan bir tekstil fabrikasında 11 işçinin korona virüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine fabrikada çalışmalara ara verildi ve toplamda 530 işçi evde olmak şartıyla karantina altına alındı.

Bartın’da Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir tekstil fabrikasında bir hafta önce rahatsızlanan 3 işçiye korona virüs testi yapıldı. Bu kişilerin testleri pozitif çıkınca, aynı bölümde çalışan 8 kişide daha virüs tespit edildi.

Bunun üzerine pazartesi günü fabrikada üretime ara verildi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri fabrikada çalışan 530 kişinin evlerinde karantinaya alınması yönünde karar verdi. İşçilere önümüzdeki günlerde test yapılacağı bilgisi verildi.

btggi0ritrcctwkshmmxnxj3jczxij12rhuvburx.jpeg

Testleri pozitif çıkan 11 tekstil çalışanı’nın hastanede tedavilerinin sürdüğü, ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İlginizi Çekebilir

İsrail’in enerji ortağı Zorlu’ya Bahçeşehir’de soğuk duş!

İsrail’le pek çok alanda ticari ortaklığı olan ve bu nedenle aylardır protestoların hedefi olan Zorlu …

Steinmeir Erdoğan’la görüştü; Hamas’ı suçladı, İsrail’i akladı!

Beştepe’de gerçekleşen  Erdoğan – Steinmeier zirvesi sona erdi. Görüşmenin ardından liderler ortak basın açıklaması yaptı. …