bakan akar ve orgeneral guler malta da 01
bakan akar ve orgeneral guler malta da 01

Bakan Akar ve Orgeneral Güler Malta’da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Malta Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Evarist Bartola ile bir araya geldi.

Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Libya’daki temaslarının ardından Malta’nın başkenti Valetta’ya geçti.

Burada Malta Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Evarist Bartola ile bir araya gelen Akar’a, Güler de eşlik etti. Görüşmede Türkiye’nin Valetta Büyükelçisi Kerem Kıratlı da hazır bulundu. Bakan Akar daha sonra Malta Ulusal Güvenlik ve İçişleri Bakanı Camilleri ile bir araya geldi.

Görüşmenin ardından iki bakan, heyetler arası görüşmeye başkanlık etti. Heyetler arası görüşmede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Malta Genelkurmay Başkanı Jeffrey Curmi de yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …