N4kTO 1604349981 0371
N4kTO 1604349981 0371

Avusturya’da sinagog yakınlarında silahlı saldırı!

Avusturya’nın başkenti Viyana’da sinagog yakınlarında silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

Avusturya’nın başkenti Viyana’da bir sinagog yakınlarında düzenlenen saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Avusturya’nın başkenti Viyana’da bir sinagog yakınlarında silahlı saldırı gerçekleşti. Avusturya İçişleri Bakanlığı, olayda 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Sinagog yakınlarında çok sayıda silah sesi duyulurken, saldırganın olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

Viyana’nın Schwedenplatz bölgesindeki bir sinagog yakınında silahlı saldırı meydana geldi. Kronen Zeitung’un haberine göre polis, açılan ateşe karşılık verirken saldırgan kaçtı. Viyana polisi, yaptığı açıklamada saldırı sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisini vererek, saldırganı yakalamak için ‘büyük bir operasyon’ başlatıldığını kaydetti.

ÜZERİNDEKİ PATLAYICIYI İNFİLAK ETTİRDİ

Öte yandan saldırganın üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdiği bildirildi. Saldırının terör eylemi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte saldırıda 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Avusturya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada bir şüphelinin yakalandığı belirtildi.

 

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …