ankara da deprem 01
ankara da deprem 01

Ankara’da deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 22.53’te Ankara’nın Kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

AFAD’dan yapılan açıklamada, Kalecik ilçesinde saat 22.53’te, 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. 

12 kilometre derinlikte kaydedilen depremin yaklaşık 9 saniye sürdüğü belirtildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kalecik ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara Kalecik’te meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimiz sahada, süreci yakinen takip ediyoruz. Rabb’im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” ifadelerini kullandı.

BAKAN KURUM: İLK İNCELEMEDE OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Depremin hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan ilk incelemede şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık” açıklamasında bulundu.

VALİDEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, Kalecik ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin, şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğe intikal eden can veya mal kaybı bulunmadığını bildirdi.

Şahin, Twitter hesabından, Kalecik ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin, “Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir” paylaşımında bulundu

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …