abd de marketi basip 10 kisiyi oldurmustu kimligi aciklandi 01
abd de marketi basip 10 kisiyi oldurmustu kimligi aciklandi 01

ABD’de marketi basıp 10 kişiyi öldürmüştü, kimliği açıklandı!

ABD’nin Colorado eyaletinde bir markete silahlı saldırı düzenleyen ve 10 kişinin ölümüne neden olan saldırganın 21 yaşındaki Ahmad Al Aliwi Alissa olduğu belirlendi.

Boulder Polis Şefi Maris Herold, düzenlediği basın toplantısında, olay yerine gelen polislerin saldırgana müdahale ettiğini, yaralanan ve hastaneye kaldırılan saldırganın durumunun stabil olduğunu söyledi. 

Saldırganın 21 yaşındaki Ahmad Al Aliwi Alissa olduğunu belirten Herold, biri polis 10 kişinin ölümüne neden olan saldırganın birinci derecede cinayetle suçlandığını ve yakında Boulder County hapishanesine sevk edileceğini ifade etti.

Herold, şüpheliyle konuşulduğunu ancak soruşturma sürdüğü için bu noktada saldırının motifi hakkında bilgi veremeyeceklerini söyledi. 

Öte yandan saldırıda hayatını kaybeden 10 kişinin kimlikleri de açıklandı. Kurbanların 20 ile 65 yaşları arasında olduğu bilgisi paylaşıldı.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …