İstanbul'da 10 yaşındaki çocuk pitbull dehşeti yaşadı!
istanbulda 10 yasindaki cocuga pitbull saldirdi 1669533918 3841

İstanbul’da 10 yaşındaki çocuk pitbull dehşeti yaşadı!

İstanbul Eyüpsultan’da okula giden 10 yaşındaki çocuğa, pitbull saldırdı. Çocuk, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

İstanbul Eyüpsultan’da gerçekleşen olay, 23 Kasım Çarşamba günü saat 08.00 sıralarında Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi’nde meydana geldi. Sultangazi’de bulunan okuluna gitmek için evden çıkan 10 yaşında Ali Çoban, Gençosman Caddesi’nde yürüdüğü sırada, sahibinin ağızlıksız gezdirdi pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Yoldan geçenler, çocuğun yardımına koştu. Sahibinin tuttuğu tasmadan kurtulan köpek, çocuğu kovalamaya başladı.

İstanbul'da 10 yaşındaki çocuk pitbull dehşeti yaşadı!

KÖPEĞE ÇELME TAKARAK DURDURDU
Çocuk kendisine yardım etmeye çalışan vatandaşların etrafında koşarak, kurtulmaya çalıştı. Çevredekilerin tüm çabalarına rağmen küçük çocuğun peşini bırakmayan köpeği, bir vatandaş çelme takarak durdurdu. Vatandaşlar, köpeği sımsıkı tutarken, küçük çocuk kendisine yardım eden kadınla caddeden uzaklaştı.

İstanbul'da 10 yaşındaki çocuk pitbull dehşeti yaşadı!

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Yaşanan dehşet anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sahibinin ağızlıksız gezdirdiği köpeğin ilk olarak caddeden geçen araçlara saldırmaya çalıştığı, daha sonra okula giden çocuğa saldırdığı, çevredekilerin yardımıyla çocuğun kurtulduğu yer alıyor.