74 yasindaki koah hastasi torbaci cikti 01
74 yasindaki koah hastasi torbaci cikti 01

74 yaşındaki KOAH hastası torbacı çıktı

74 yaşındaki adamın “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan arandığı ifade edildi.

İstanbul Kağıthane’de polis ekipleri, aldıkları ihbar üzerine bir eve yaptığı baskında oksijen tüpüne bağlı yaşayan 74 yaşındaki KOAH hastasıyla karşılaştı. KOAH hastası kişinin geçtiğimiz sene de uyuşturucu ticareti yaptığı için yakalandığı ve “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan arandığı aktarıldı.

Evdeki Ahmet B’nin oksijen tüpüne bağlı olarak yaşadığını ve KOAH hastası olduğunu gören polis, içeride yaptığı aramalarda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden kazanılan 760 liraya da polislerce el konuldu. Ahmet B. aramaların ardından hastalığının durumu için polis tarafından hastaneye götürüldü. 

Cebinden de uyuşturucu çıkan Ahmet B. polisin “Sen mi içiyorsun bunlar?” sorusuna ise “Evet, ne yapayım, ölüyorum zaten” cevabını verdi.

Yaşlı adama uyuşturucuyu kimden aldığının sorulması ve adamın da uyuşturucu aldığı şahısların isimlerini söylemesi üzerine polis ekipleri beklemeye başladı. Yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine gelen kişiler ekipler tarafından gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramalarında çok sayıda uyuşturucu madde, para ve cep telefonu ele geçirildi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …