Ölüm haberi milyonları sevindirmişti; yaşadığı ortaya çıktı!

Kur’an-ı Kerim yakma provokasyonları ile dünyanın öfkesini üzerine çeken Iraklı Salwan Momika’nın, Norveç’te ölü bulunduğu haberleri milyonlarca kişiyi sevindirmişti. Azılı İslam düşmanının, Norveç’te tutuklandığı ve sınır dışı edileceği bildirildi.

İsveç tarafından 27 Mart’ta sınır dışı edilen provokatör Salwan Momika’nın iltica başvurusu yapmak üzere gittiği Norveç’te ölü bulunduğu haberleri milyonlarca kişiyi sevindirmişti. Azılı İslam düşmanının ölmediği, ama zor günler yaşadığı ortaya çıktı.  

Norveç Göç Ofisinden yapılan açıklamada, Momika’nın 28 Mart’ta iltica başvurusunun kabul edilmediği, bu yüzden sınır dışı edilmek üzere tutuklandığı açıklandı. İslam düşmanı Momika, ilk iltica ettiği yer olan İsveç’e iade edilecek.

İSVEÇ VE DANİMARKA’DA KUR’AN-I KERİM YAKMA PROVOKASYONLARI

Salwan Momika, başkent Stockholm’de geçen Kurban Bayramı’nın birinci gününe denk gelen 28 Haziran 2023’te Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur’an-ı Kerim’i ateşe vermişti.

Momika, daha sonra Irak’ın Stockholm Büyükelçiliği ile İsveç Parlamentosu önünde polis koruması altında birkaç kez Kur’an-ı Kerim yakmış, Irak bayrağını ayaklar altına almıştı. Momika, 24 Ağustos’ta da Stockholm Camisi önünde tekrar Kur’an-ı Kerim yakmıştı.

Momika’nın 3 Eylül 2023’te Malmö kentinde polis korumasında Kur’an-ı Kerim yakması ve onu engellemeye çalışan 15 kişinin gözaltına alınması nedeniyle protestolar düzenlenmişti.

Momika son olarak 21 Ekim 2023’te Stockholm’ün merkezinde İsrail’e destek mitingi yaparak Kur’an-ı Kerim ve Filistin bayrağı yakmıştı.

Momika’nın aşağılık saldırılarının ardından Danimarka Parlamentosu, 7 Aralık 2023’te kutsal kitapların yakılmasını ve bu kitaplara saldırıları yasa dışı kılan yasa tasarısını kabul etmişti.

İlginizi Çekebilir

Filistin destekçisi Fransız vekile skandal suçlama

Fransa’da Boyun Eğmeyen Fransa (LFI) partisinden milletvekili Mathilde Panot, Filistin’e verdiği destekle bilinen paylaşımları nedeniyle …

İnsanlık dramı: Arakanlı Müslümanlar Bangladeş sınırında bekliyor

2017’den beri Myanmar’daki Arakanlı Müslümanlar, Myanmar ordusu ve Budist milliyetçiler tarafından zulüm görüyor. Bu durum, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir